Service & Onderhoud door geheel Nederland

In de grote werkplaats van Van der Reest Machines B.V. kunnen wij elk merk en model reinigingsmachine's voorzien van de juiste service en onderdelen.

 

In de meeste gevallen halen wij de aangeboden machines bij u op en kunnen we in geval van nood een vervangende machine aanbieden ten tijde van de onderhoud/reparatie.

Ook is er bij Van der Reest een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw machines.

 

Het maakt niet uit waar of bij wie u de machines heeft gekocht. Wel hanteren wij daaraan verbonden de voorwaarde dat de machine eerst een zogenaamde nulbeurt krijgt alvorens hij wordt opgenomen in een onderhoudsabonnement.

 

Uiteraard kunt u ook altijd uw machine aanbieden voor een normale onderhouds- of reparatiebeurt zonder aan een abonnement te willen vastzitten.

 

Wanneer u de Service Opdracht (SO) invult, wordt uw aanvraag in behandeling genomen.   

Een monteur op locatie behoort ook tot de mogelijkheden! Wilt u hier meer informatie over? Stuur vrijblijvend een e-mail of bel naar: 0527 652100

Ook staat Van der Reest erom bekend dat hij meedenkt bij het juiste gebruik van uw reinigingsmachine. Soms is met een kleine aanpassing uw machine multifunctioneler of meer beschermd tegen schades.

 

Kortom de juiste service aan uw veeg- of schrobmachine begint bij
Van der Reest Machines B.V.

  

Nederlands  Engels  
Service Opdracht

Online service formulier

Onderhoud, service en reparatie (van schade) van alle merken en soorten Veeg- en Schrobmachines

 

Onderdelen bestellen:

inkoop@vanderreest.nl